Do nauki zawodu
- Biznes
- Branża budowlana
- Branża ekonomiczna
- Branża elektroniczna, informatyczna i elektryczna
- Branża fryzjersko-kosmetyczna
- Branża gastronomiczna
- Branża górnicza
- Branża mechaniczna i samochodowa
- Branża rolnicza
- Budownictwo
- Chemia
- Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów
- Ekonomia
- Elektronika
- Elektrotechnika
- Fryzjerstwo
- Gastronomia
- Handel
- Hotelarstwo
- Informatyka
- Kosmetyka
- Logistyka
- Marketing
- Mechanika
- Medycyna
- Ochrona środowiska
- Prawo
- Przemysł maszynowy
- Przemysł samochodowy
- Przemysł spożywczy
- Rachunkowość
- Rolnictwo
- Spawalnictwo
- Technologia
- Turystyka
- Zarządzanie
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja TG.16....
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.XI T.15
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15....