Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Do nauki zawodu

Do nauki zawodu

    tytuły: wszystkieABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZinne
         
    tylko dostępne
    Sortuj według: tytułu▼, ceny
    Wyniki 1 - 45 spośród 47
    Zabiegi pielęgn. i upiększające dłoni i stóp NPP

    Zabiegi pielęgn. i upiększające dłoni i stóp NPP

    Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.62(Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających dłoni i stóp). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

    cena: 52,60 zł
    do koszyka
    Zabiegi pielęgnacyjne ciała NPP WSiP

    Zabiegi pielęgnacyjne ciała NPP WSiP

    Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznychrealizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.62(Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających ciała). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

    cena: 65,80 zł
    do koszyka
    Zabiegi pielęgnacyjne twarzy... cz.1 FRK,04 w.7

    Zabiegi pielęgnacyjne twarzy... cz.1 FRK,04 w.7

    Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności potrzebnych do wykonywania zabiegów pielęgnacyjnych twarzy, szyi i dekoltu w gabinecie kosmetycznym do kwalifikacji FRK.04.Mowa tu o technikach masażu twarzy, rozpoznawaniu typu skóry oraz...

    cena: 64,80 zł
    do koszyka
    Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu NPP

    Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu NPP

    Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61(Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do wykonywania...

    cena: 65,80 zł
    do koszyka
    Zarys przedsiębiorczości ćwiczenia EKONOMIK

    Zarys przedsiębiorczości ćwiczenia EKONOMIK

    Zbiór ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości przeznaczony dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Zbiór ćwiczeń jest wspólny dla uczniów wszystkich rodzajów szkół, tj. dla uczniów techników, liceów ogólnokształcących i...

    cena: 8,95 zł
    do koszyka
    Zarys statystyki WSiP

    Zarys statystyki WSiP

    Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Omawia rodzaje badań statystycznych oraz określa ich przydatność....

    cena: 52,60 zł
    do koszyka
    Zarządzanie działalnością handlową  A.22.2. WSiP

    Zarządzanie działalnością handlową A.22.2. WSiP

    Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową). Kształci umiejętności związane z działalnością firmy handlowej (negocjacje handlowe,...

    cena: 51,00 zł
    do koszyka
    Zasady projektowania konstrukcji żelbetowych

    Zasady projektowania konstrukcji żelbetowych

    W książce omówiono problemy matriałowe, obliczeniowe i konstrukcyjne dotyczące projektowania żelbetowych ustrojów budowlanych. Prezentując najwaniejsze zasady zawarte w PN-B-03264:1999, porównano je z zapisami istniejącymi w...

    cena: 35,00  31,96 zł
    do koszyka
    Zasady rachunkowości finansowej

    Zasady rachunkowości finansowej

    Zasady rachunkowości finansowej - Bożena Padurek

    cena: 57,15 zł
    do koszyka
    Zasady rachunkowości podręcznik EKONOMIK

    Zasady rachunkowości podręcznik EKONOMIK

    Podręcznik obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Zasady rachunkowości" realizowanego w ramach zawodów: technik ekonomista, technik handlowiec i technik rachunkowości.Zgodny z podstawami programowymi i programem nauczania...

    cena: 21,00 zł
    do koszyka
    Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

    Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

    Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...

    cena: 78,00 zł
    do koszyka
    Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

    Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich...

    cena: 60,70 zł
    do koszyka
    Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP

    Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP

    Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości...

    cena: 60,70 zł
    do koszyka
    Zawodowcy: Sprzedawca EKONOMIK

    Zawodowcy: Sprzedawca EKONOMIK

    Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako sprzedawca. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkół ponadgimnazjalnych i wyższych, jak i osoby bezrobotne lub zamierzające zmienić zawód. Książka może...

    cena: 18,90 zł
    do koszyka
    Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

    Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

    Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.

    cena: 30,00  28,83 zł
    do koszyka
    Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

    Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

    Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.

    cena: 32,00  30,75 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13

    Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13

    Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc...

    cena: 30,00  28,83 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.

    Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.

    Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować...

    cena: 26,00  24,99 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.

    Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.

    Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. "Realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu...

    cena: 32,00  30,75 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przygotowujący do egzaminu...OGR.03

    Zbiór zadań przygotowujący do egzaminu...OGR.03

    Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji OGR. 03 Projektowanie, urządzanie i...

    cena: 39,00  35,30 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.

    Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.

    PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy...

    cena: 32,00  30,75 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu...OGR.04

    Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu...OGR.04

    Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji OGR. 04 Organizacja prac związanych z...

    cena: 39,00  35,30 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06

    Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06

    Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji).Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu realizacji usług w recepcji. Zawiera zadania...

    cena: 60,70 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań z budownictwa WSIP 2022

    Zbiór zadań z budownictwa WSIP 2022

    Zbiór zadań to idealne narzędzie pomagające ćwiczyć wykonywanie obliczeń, stanowiących uzupełnienie wiedzy teoretycznej zawartej w podręcznikach Budownictwo ogólne i Konstrukcje budowlane. Zadania dotyczą takich zagadnień, jak:...

    cena: 60,70 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw WSiP

    Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw WSiP

    Obowiązkowa pozycja w trakcie przygotowań do egzaminu! Zbiór zadań obejmuje wszystkie najważniejsze zagadnienia obowiązujące podczas egzaminu zawodowego z kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji.To idealna...

    cena: 44,00 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań z elektrotechniki  Markiewicz  WSiP

    Zbiór zadań z elektrotechniki Markiewicz WSiP

    Książka pomocnicza dla uczniów techników i zasadniczych szkół zawodowych elektrycznych i elektronicznych oraz słuchaczy kursów przemysłowych i słuchaczy policealnego studium zawodowego. Zawiera zadania wraz z odpowiedziami ...

    cena: 62,80 zł
    do koszyka
    Zbiór zadań z gastronomii WSiP

    Zbiór zadań z gastronomii WSiP

    Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy...

    cena: 60,70 zł
    do koszyka
    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

    Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków...

    cena: 50,60 zł
    do koszyka
    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

    Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i...

    cena: 50,60 zł
    do koszyka
    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1

    Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.12. cz.1

    Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co...

    cena: 49,90 zł
    do koszyka
    Zeszyt testów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

    Zeszyt testów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

    Zeszyt tekstów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

    Stan prawny na 1 czerwca 2023 roku

    cena: 64,30 zł
    do koszyka
    Zeszyt testów i ćwiczeń przygotowujących do...

    Zeszyt testów i ćwiczeń przygotowujących do...

    Stan prawny na 1 marca 2022 rokuZeszyt testów i ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikację HAN.02: Prowadzenie działań handlowych. Opracowanie zawiera rozwiązane przykłady i...

    cena: 57,15 zł
    do koszyka
    Zeszyt testów i ćwiczeń. KW AU.35 PADUREK

    Zeszyt testów i ćwiczeń. KW AU.35 PADUREK

    Zeszyt testów ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikację AU.35: Planowanie i prowadzenie działalności gospodarczej w organizacji.Zadania...

    cena: 30,00 zł
    do koszyka
    Zeszyt testów i ćwiczeń. KW EKA.04

    Zeszyt testów i ćwiczeń. KW EKA.04

    Stan prawny na 1 października 2021Zeszyt testów i ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do zdania części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikację EKA.04: Prowadzenie dokumentacji w jednostce...

    cena: 64,25 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną...

    cena: 35,00  33,63 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

    Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja...

    cena: 38,00  36,52 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
    Dopuszczony do użytku szkolnego.

    cena: 39,00  37,47 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja...

    cena: 39,00  37,47 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

    Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego....

    cena: 39,00  37,47 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

    Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została...

    cena: 39,00  37,47 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

    Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana...

    cena: 35,00  33,63 zł
    do koszyka
    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

    Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

    Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług...

    cena: 49,00  47,09 zł
    do koszyka

    Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


    W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


    Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


    Czytaj więcej ...

    opracowanie Prekursor
    >