Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Do nauki zawodu

Do nauki zawodu

tytuły: wszystkieABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZinne
dostępność:     pokaż na stronie:
Sortuj według: tytułu▼, ceny
Wyniki 1 - 45 spośród 46
Zabiegi pielęgn. i upiększające dłoni i stóp NPP

Zabiegi pielęgn. i upiększające dłoni i stóp NPP

Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.62(Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających dłoni i stóp). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 52,60 zł
do koszyka
Zabiegi pielęgnacyjne ciała NPP WSiP

Zabiegi pielęgnacyjne ciała NPP WSiP

Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznychrealizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji A.62(Wykonywanie zabiegów pielęgnacyjnych i upiększających ciała). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 65,80 zł
do koszyka
Zabiegi pielęgnacyjne twarzy... cz.1 FRK,04 w.7

Zabiegi pielęgnacyjne twarzy... cz.1 FRK,04 w.7

Podręcznik prezentuje wiedzę z zakresu umiejętności potrzebnych do wykonywania zabiegów pielęgnacyjnych twarzy, szyi i dekoltu w gabinecie kosmetycznym do kwalifikacji FRK.04.Mowa tu o technikach masażu twarzy, rozpoznawaniu typu skóry oraz...

cena: 64,80 zł
do koszyka
Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu NPP

Zabiegi upiększające twarzy, szyi i dekoltu NPP

Podręcznik do nauki zawodu technik usług kosmetycznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji A.61(Wykonywanie zabiegów upiększających twarzy, szyi i dekoltu). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do wykonywania...

cena: 65,80 zł
do koszyka
Zarys przedsiębiorczości ćwiczenia EKONOMIK

Zarys przedsiębiorczości ćwiczenia EKONOMIK

Zbiór ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości przeznaczony dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Zbiór ćwiczeń jest wspólny dla uczniów wszystkich rodzajów szkół, tj. dla uczniów techników, liceów ogólnokształcących i...

cena: 8,95 zł
do koszyka
Zarys statystyki WSiP

Zarys statystyki WSiP

Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Omawia rodzaje badań statystycznych oraz określa ich przydatność....

cena: 52,60 zł
do koszyka
Zarządzanie działalnością handlową  A.22.2. WSiP

Zarządzanie działalnością handlową A.22.2. WSiP

Podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec realizujący treści z zakresu 2. części kwalifikacji A.22 (Zarządzanie działalnością handlową). Kształci umiejętności związane z działalnością firmy handlowej (negocjacje handlowe,...

cena: 51,00 zł
do koszyka
Zasady projektowania konstrukcji żelbetowych

Zasady projektowania konstrukcji żelbetowych

W książce omówiono problemy matriałowe, obliczeniowe i konstrukcyjne dotyczące projektowania żelbetowych ustrojów budowlanych. Prezentując najwaniejsze zasady zawarte w PN-B-03264:1999, porównano je z zapisami istniejącymi w...

cena: 35,00  31,96 zł
do koszyka
Zasady rachunkowości finansowej

Zasady rachunkowości finansowej

Zasady rachunkowości finansowej - Bożena Padurek

cena: 57,15 zł
do koszyka
Zasady rachunkowości podręcznik EKONOMIK

Zasady rachunkowości podręcznik EKONOMIK

Podręcznik obejmuje wszystkie hasła programu nauczania przedmiotu "Zasady rachunkowości" realizowanego w ramach zawodów: technik ekonomista, technik handlowiec i technik rachunkowości.Zgodny z podstawami programowymi i programem nauczania...

cena: 21,00 zł
do koszyka
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w...

cena: 78,00 zł
do koszyka
Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

Zasady żywienia podręcznik cz.1 WSIP

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji HGT.12Znany i lubiany podręcznik, który starannie omawia składniki pokarmowe i ich...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP

Zasady żywienia podręcznik cz.2 WSiP

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące wartości...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Zawodowcy: Sprzedawca EKONOMIK

Zawodowcy: Sprzedawca EKONOMIK

Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako sprzedawca. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkół ponadgimnazjalnych i wyższych, jak i osoby bezrobotne lub zamierzające zmienić zawód. Książka może...

cena: 18,90 zł
do koszyka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu

Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2009-2014.

cena: 30,00  28,83 zł
do koszyka
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019

Książka zawiera zebrane pytania oraz zadania (wraz z odpowiedziami) z etapów okręgowych i centralnych Olimpiady Wiedzy o Żywieniu i Żywności z lat 2015-2019.

cena: 32,00  30,75 zł
do koszyka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego T.13

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc...

cena: 30,00  28,83 zł
do koszyka
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.12.

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. "Planowanie i realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania praktyczne, mające za zadanie pomóc uczniom przygotować...

cena: 26,00  24,99 zł
do koszyka
Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.

Zbiór zadań przyg. do egz. zawodowego Kw. HGT.06.

Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.06. "Realizacja usług w recepcji". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W skład jednego zestawu...

cena: 32,00  30,75 zł
do koszyka
Zbiór zadań przygotowujący do egzaminu...OGR.03

Zbiór zadań przygotowujący do egzaminu...OGR.03

Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji OGR. 03 Projektowanie, urządzanie i...

cena: 39,00  35,30 zł
do koszyka
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.

Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.

PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy...

cena: 32,00  30,75 zł
do koszyka
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu...OGR.04

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu...OGR.04

Zbiór zawiera przykładowe testy egzaminacyjne etapu teoretycznego oraz zadania egzaminacyjne etapu praktycznego dla uczniów przygotowujących się do egzaminu zawodowego na nowych zasadach z kwalifikacji OGR. 04 Organizacja prac związanych z...

cena: 39,00  35,30 zł
do koszyka
Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06

Zbiór zadań Realizacja usług w recepcji HGT.06

Zbiór zadań przeznaczony dla uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.06 (Realizacja usług w recepcji).Publikacja uzupełnia podręczniki z zakresu realizacji usług w recepcji. Zawiera zadania...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Zbiór zadań z budownictwa WSIP 2022

Zbiór zadań z budownictwa WSIP 2022

Zbiór zadań to idealne narzędzie pomagające ćwiczyć wykonywanie obliczeń, stanowiących uzupełnienie wiedzy teoretycznej zawartej w podręcznikach Budownictwo ogólne i Konstrukcje budowlane. Zadania dotyczą takich zagadnień, jak:...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw WSiP

Zbiór zadań z ekonomiki przedsiębiorstw WSiP

Obowiązkowa pozycja w trakcie przygotowań do egzaminu! Zbiór zadań obejmuje wszystkie najważniejsze zagadnienia obowiązujące podczas egzaminu zawodowego z kwalifikacji A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji.To idealna...

cena: 44,00 zł
do koszyka
Zbiór zadań z elektrotechniki  Markiewicz  WSiP

Zbiór zadań z elektrotechniki Markiewicz WSiP

Książka pomocnicza dla uczniów techników i zasadniczych szkół zawodowych elektrycznych i elektronicznych oraz słuchaczy kursów przemysłowych i słuchaczy policealnego studium zawodowego. Zawiera zadania wraz z odpowiedziami ...

cena: 62,80 zł
do koszyka
Zbiór zadań z gastronomii WSiP

Zbiór zadań z gastronomii WSiP

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.1 WSiP

Zeszyt GASTROnomiczny to publikacja skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Może też z powodzeniem pomagać w nauce z innych podręczników. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków...

cena: 50,60 zł
do koszyka
Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

Zeszyt GASTROnomiczny. HGT.02. cz.2

Część druga Zeszytu GASTROnomicznego jest również skorelowana z podręcznikiem Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Publikacja zawiera ćwiczenia obejmujące ocenę jakości środków spożywczych, zarządzanie jakością i...

cena: 50,60 zł
do koszyka
Zeszyt testów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

Zeszyt testów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

Zeszyt tekstów i ćwiczeń do egz. kwal. EKA.05

Stan prawny na 1 czerwca 2023 roku

cena: 64,30 zł
do koszyka
Zeszyt testów i ćwiczeń przygotowujących do...

Zeszyt testów i ćwiczeń przygotowujących do...

Stan prawny na 1 marca 2022 rokuZeszyt testów i ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do egzaminu potwierdzającego kwalifikację HAN.02: Prowadzenie działań handlowych. Opracowanie zawiera rozwiązane przykłady i...

cena: 57,15 zł
do koszyka
Zeszyt testów i ćwiczeń. KW AU.35 PADUREK

Zeszyt testów i ćwiczeń. KW AU.35 PADUREK

Zeszyt testów ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikację AU.35: Planowanie i prowadzenie działalności gospodarczej w organizacji.Zadania...

cena: 30,00 zł
do koszyka
Zeszyt testów i ćwiczeń. KW EKA.04

Zeszyt testów i ćwiczeń. KW EKA.04

Stan prawny na 1 października 2021Zeszyt testów i ćwiczeń przeznaczony jest dla uczniów przygotowujących się do zdania części pisemnej i praktycznej egzaminu potwierdzającego kwalifikację EKA.04: Prowadzenie dokumentacji w jednostce...

cena: 64,25 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną...

cena: 35,00  33,63 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X

Podręcznik Żywienie i usługi gastronomiczne cz. X Planowanie żywienia i produkcji gastronomicznej ma pomóc zarówno uczniom, jak i słuchaczom kursów kwalifikacyjnych w przygotowaniu się do egzaminu zawodowego z kwalifikacji TG.16 Organizacja...

cena: 38,00  36,52 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.I

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja...

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego....

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie

Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została...

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność

Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana...

cena: 35,00  33,63 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie: Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług...

cena: 49,00  47,09 zł
do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VII FORMAT-AB

Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VII Organizacja produkcji gastronomicznej jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:Kwalifikacja TG.16....

cena: 35,00  33,63 zł
do koszyka

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>