Branża rolnicza
Kwalifikacja SPL.02.3, SPL.02.4 ćw. cz.1 eMPi2
Zeszyt ćwiczeń przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik eksploatacji portów i terminali; kwalifikacja SPL.02.3 i SPL.02.4; typ szkoły: technikum.Aleksandra Lewandowska absolwentka Akademii Morskiej w Gdyni, nauczycielka i egzaminatorka w...
Kwalifikacja SPL.02.4. Org. i wyk. obsługi.. cz.2
NOWOŚĆ!zeszyt ćwiczeń przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik eksploatacji portów i terminali; kwalifikacja SPL.02.4; typ szkoły: technikumAutorka: Aleksandra LewandowskaWyd. 1, 2020oprawa: miękkaZeszyt ćwiczeń zawiera krótsze i...
Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. ...
Podstawy turystyki w.5
Podręcznik Podstawy turystyki" przeznaczony jest dla osób podejmujących studia w zakresie turystyki i rekreacji, a także dla wszystkich zainteresowanych jej współczesnym, zmieniającym się obliczem. Zawarte w nim treści są...
Pracownia hotelarska HGT.06.
NOWA PODSTAWA PROGRAMOWA (z 2019 roku)!Ćwiczenia Pracownia hotelarska przeznaczone są do kształcenia praktycznego w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu HGT.06. Realizacja usług w recepcji, do rozwiązywania podczas zajęć w pracowniach, ale...
Prawo w turystyce i hotelarstwie - materiały eduk.
Książka jest przeznaczona dla uczniów techników i słuchaczy szkół policealnych, zdobywających zawody: technik hotelarstwa, technik obsługi turystycznej oraz technik turystyki wiejskiej.Książka może być wykorzystywana przez:1) słuchaczy...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną...
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2
Najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.07. Przygotowanie imprez i usług turystycznych.Podręcznik został wydany w dwóch częściach i przygotowany zgodnie z aktualną...
Rolnictwo cz.2 Produkcja zwierzęca. Bydło i trzoda
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i...
Rolnictwo cz.3 Produkcja zwierzęca w.2020
Podręcznik napisany zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji rolniczej i R.16. Organizacja i...
Rolnictwo cz.4 Produkcja roślinna. Środowisko...
Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji...
Rolnictwo cz.5 Produkcja roślinna
Podręcznik napisany przez zespół autorów zgodnie z najnowszym programem nauczania i przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik rolnik' na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji: R.3. Prowadzenie produkcji...
Testy kwalifikacja HG.06 Realizacja usług w...
Zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja HGT.06. Realizacja usług w recepcji, typ szkoły: technikum.Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację HGT.06....
Testy kwalifikacja SPL.02 Obsługa podróżnych w...
Testy AU.33 dostosowane do nowej podstawy programowej 2019. Zbiór zawiera 7 zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację SPL.02 Obsługa podróżnych w portach i terminalach. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz...
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03.
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r.Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy...