Do nauki zawodu
Urządzenia i syst. mechatroniczne. Podr. cz.2 WSiP
To pierwszy na polskim rynku wydawniczym podręcznik zgodny z podstawą programową dla zawodu ,,technik mechatronik". Jest przeznaczony do nauczania w następujących typach szkół: czteroletnim technikum, trzyletnim technikum uzupełniającym,...
Urządzenia tech. komp. Kwal. INF.02 Podr. cz.1
Nowy podręcznik do nauki zawodu technik informatyk z zakresu kwalifikacji INF.02 (Administracja i eksploatacja systemów komputerowych, urządzeń peryferyjnych i lokalnych sieci komputerowych).Podręcznik przedstawia najważniejsze wiadomości...
Urządzenia tech. komp. Kwal. INF.02 zbiór cz.1
Zbiór zadań zawiera ćwiczenia, które są powiązane z treścią nowego podręcznika Urządzenia techniki komputerowej. Kwalifikacja INF.02. Część 1.Sprawdza wiedzę dotyczącą m.in.: identyfikacji elementów elektronicznych, charakterystyki...
Usługi gastronomiczne HGT.12
Podręcznik omawia zagadnienia z piątej części kwalifikacji HGT.12 dotyczące usług gastronomicznych. Obszernie prezentuje zagadnienia związane z prowadzeniem usług gastronomicznych w pierwszych rozdziałach przedstawia tematykę kierunków...
Usługi gastronomiczne WSiP
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...
Usługi kelnerskie. Kwalifikacja T.10 REA-WSiP
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelner, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i...
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA
REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości...
Usługi żywieniowe w hotelarstwie NPP WSiP
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresuczęści 2 kwalifikacji T.12(Przygotowywanie i podawanie śniadań). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad zdrowego żywienia, przechowywania...
Utrzymanie obiektów budowlanych WSiP
Podręcznik do nauczania w zawodzie technik budownictwa realizujący treści z zakresu kwalifikacji B.33. Organizacja i kontrolowanie robót budowlanych - B.33.4. Organizacja i kontrolowanie robót związanych z utrzymaniem obiektów budowlanych. W...