Liceum, Technikum
Techniki pracy w hotelarstwie REA - WSiP
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.11 (Planowanie i realizacja usług w recepcji).Pomaga utrwalić wiadomości z zakresu historii hotelarstwa.Przybliża bazę noclegową w Polsce i...
Technologia gastronomiczna z... Kwal.HGT.02. cz.2
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia...
Technologia gastronomiczna...Kwal. HGT.02 cz.1
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia starannie surowce stosowane w gastronomii, kładzie przy tym duży nacisk na uwypuklone w nowej podstawie przyprawy oraz tłuszcze. Przedstawia zasady racjonalnego...
Texto 1 zeszyt ćwiczeń PL HACHETTE
Texto 1 zeszyt ćwiczeńTEXTO to nowoczesny kurs dla uczniów szkół ponadpodstawowych: 4-letniego liceum i 5-letniego technikum, rozpoczynających naukę języka francuskiego.Szeroka gama różnorodnych i multimedialnych komponentów dydaktycznych...