Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP
Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo WSiP

Anna Kmiołek

Wydawca: WSIP
EAN: 9788302135873
Stron: 288
Data wydania: 2013, Oprawa: Miękka
cena: 78,00 zł
do koszyka
wysyłamy w terminie od 1 do 3 dni
Przesyłka już od 7,99 zł
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu


Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.6 (Przechowywanie żywności). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do oceny towaroznawczej surowców i produktów żywnościowych oraz zasad ich przechowywania. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Inne książki autora Anna Kmiołek:
Podobne tytuły
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.1 WSiP

W podręczniku omówiono zagadnienia z zakresu PDG, KPS, BHP oraz kwalifikacji TG07, która dotyczy wyposażenia zakładów gastronomicznych. Publikacja stanowi swoisty przewodnik dla osoby kształcącej się w zawodzie kucharza lub technika...

cena: 76,60 zł
do koszyka
Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4

Sporządzanie potraw i napojów Kw. HGT.02 cz.2 w.4

W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji HGT.02. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez...

cena: 76,60 zł
do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 1

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 81,10 zł
do koszyka
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 2

Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do...

cena: 79,00 zł
do koszyka
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB

Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB

Podręcznik pt. "Towaroznawstwo spożywcze" - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny - dla technika technologii żywności już w sprzedaży. Podręcznik otrzymał dopuszczenie do użytku szkolnego.Spis treści: Wiadomości wstępne Normy...

cena: 39,00  37,47 zł
do koszyka
Sporządzanie dokum. dot. roz. z zak. ubez. A.65.3

Sporządzanie dokum. dot. roz. z zak. ubez. A.65.3

Podręcznik do nauki zawodu technik rachunkowości realizujący treści z zakresu części trzeciej kwalifikacji A.65 (Sporządzanie dokumentów dotyczących rozliczeń z Zakładem Ubezpieczeń Społecznych). Prezentuje wiadomości dotyczące m.in.:...

cena: 43,80 zł
do koszyka
Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno.. KW. HAN.02

Sporządzanie dokumentacji ekonomiczno.. KW. HAN.02

Podręcznik omawia istotę, zakres, podstawowe funkcje i podsystemy rachunkowości. Przedstawiono w nim zasady nadrzędne rachunkowości oraz klasyfikację zasobów majątkowych i źródeł ich pochodzenia. Omówiono bilans jednostki gospodarczej,...

cena: 50,00 zł
do koszyka
Świadectwo pracy od A do Z. Sporządzanie i...

Świadectwo pracy od A do Z. Sporządzanie i...

Aktualne i praktyczne opracowanie pomocne w rozstrzygnięciu wątpliwości związanych z wydawaniem i prostowaniem świadectwa pracy. Kompleksowo przedstawia zasady obowiązujące po zmianach przepisów w tym zakresie, które weszły w życie 7...

cena: 59,00 zł
do koszyka
Sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja B.30.1.

Sporządzanie kosztorysów. Kwalifikacja B.30.1.

Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji B.30 (Sporządzanie kosztorysów). Zagadnienia przedstawione  w książce: rodzaje kosztorysów i zasady ich sporządzania, ...

cena: 79,00 zł
do koszyka
Sporządzanie planów, analiz i sprawozdań

Sporządzanie planów, analiz i sprawozdań

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik ekonomistakwalifikacja A.35 Planowanie i prowadzenie działalności w organizacjityp szkoły: technikumPodręcznik podzielono na cztery części. Część pierwsza to planowanie...

cena: 26,00  25,70 zł
do koszyka
więcej...

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>