Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB

rabat
4%

Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB

pod red. Beaty Sawickiej

Wydawca: Format-AB
EAN: 9788389184474
Strony: 188, Format: 16,5x23,5 cm
Data wydania: 2013
cena: 36,00  34,59 zł
powiadom mnie, kiedy pozycja pojawi się w sprzedaży
Przesyłka już od 7,99 zł
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.      

Inne książki autora pod red. Beaty Sawickiej:
Podobne tytuły
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB

Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w...

cena: 29,00  27,88 zł
do koszyka
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB

Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.  

cena: 38,00  36,52 zł
do koszyka
 Organizacja pracy biurowej

Organizacja pracy biurowej

Podręcznik Organizacja pracy biurowej. Wydanie II jest przeznaczony dla młodzieży szkół policealnych o profilu technik administracji oraz dla osób zgłębiających wiedzę z zakresu obsługi przedsiębiorstwa, pracowników biurowych itp....

cena: 42,00  39,58 zł
do koszyka
Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

Organizacja pracy w hotelarstwie. Kwal. T.12 cz.2

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Obejmuje tematy dotyczące otoczenia obiektu hotelowego,...

cena: 58,50 zł
do koszyka
Organizacja pracy służby pięter

Organizacja pracy służby pięter

Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa 2015 r.Podręcznik został przygotowany dla uczniów technikum...

cena: 29,90  28,18 zł
do koszyka
Organizacja i technika pracy biurowej WSiP

Organizacja i technika pracy biurowej WSiP

Podręcznik realizujący efekty kształcenia wspólne dla zawodów w ramach obszaru administracyjno-usługowego stanowiące podbudowę do kształcenia w grupie zawodów PKZ (A.m). Prezentuje wiedzę z zakresu organizacji i techniki pracy biurowej...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Organizacja pracy małych zespołów EKONOMIK

Organizacja pracy małych zespołów EKONOMIK

Książka jest zgodna z nową podstawą programową (efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów: "OMZ. Organizacja pracy małych zespołów"). Książka przeznaczona dla uczniów zdobywających zawody: 1. technik: ekonomista, handlowiec,...

cena: 17,50  15,62 zł
do koszyka
How can I help you? - j. ang hotelarstwo w. 2014

How can I help you? - j. ang hotelarstwo w. 2014

Podręcznik do nauki języka angielskiego w zawodzie technik hotelarstwa. Uczy słownictwa charakterystycznego dla branży turystyczno-hotelarskiej. Kładzie nacisk na zwroty i wyrażenia przydatne w pracy hotelarza. Zawiera wzory pism...

cena: 70,20 zł
do koszyka
Hotelarstwo. Podstawowe wiadomości

Hotelarstwo. Podstawowe wiadomości

Hotelarstwo jest jedną z najbardziej dochodowych gałęzi przemysłu turystycznego. Z każdym rokiem można zauważyć coraz bardziej dynamiczny rozwój tej dziedziny aktywności gospodarczej, związany nie tylko z rosnącą mobilnością...

cena: 64,90  46,60 zł
do koszyka
Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA

Usługi żywieniowe w hotel. Hotelarstwo T.4 REA

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości...

cena: 50,60 zł
do koszyka
więcej...

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>