Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Menedżer gastronomii cz.1
Menedżer gastronomii cz.1

rabat
15%

Menedżer gastronomii cz.1

Jan Marek Mołoniewicz

EAN: 9788393944835
Strony: 264, Format: 170x240 mm
Data wydania: 2017
cena: 92,40  78,22 zł
do koszyka
wysyłamy w terminie od 1 do 3 dni
Przesyłka już od 7,99 zł
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku. Wyjątkowy poradnik , kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz zarządzania jakością. Część druga: zaopatrzenia, kontroli kosztów i zysków, zarządzania siecią lokali oraz zarządzania personelem.
Wiedza zawarta w książce jest wynikiem wielu lat pracy autora na różnych stanowiskach w firmach gastronomicznych. Doświadczenie akademickie i praca jako doradca biznesowy są dodatkową gwarancją, że przedstawione tematy zawierają wiedzę opartą na solidnych biznesowych podstawach i sprawdzoną na polskim rynku. Szerokie doświadczenie zawodowe autora sprawia, że książka ma charakter niezwykle praktyczny.
W poradniku podano wiele przykładów wszystkie one są zaczerpnięte z życia. Stanowią fragment polskiej rzeczywistości gastronomicznej i służą za dobrą podstawę do przemyśleń.
Menedżer gastronomii, podobnie jak poprzednia książka tego autora Ciemna strona Gastronomii jak skutecznie przeciwdziałać nieuczciwości pracowników, zawiera przykłady gotowych do zastosowania narzędzi menedżerskich, jest napisana w przystępnej formie, a lekturę uprzyjemniają satyryczne rysunki.
Poradnik ten polecany jest przez ekspertów od zarządzania lokalami gastronomicznymi.

Inne książki autora Jan Marek Mołoniewicz:
Podobne tytuły
Menedżer gastronomii cz.2

Menedżer gastronomii cz.2

Nowość wydawnicza, jedyna taka pozycja na polskim rynku.Ten wyjątkowy poradnik to kompendium wiedzy o zarządzaniu gastronomią w dwóch częściach. Część pierwsza dotyczy: otwierania lokalu, marketingu, menu, obsługi gościa oraz...

cena: 92,40  78,22 zł
do koszyka
Sprzedaż w gastronomii cz.1-2

Sprzedaż w gastronomii cz.1-2

Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać, ale przede wszystkim - jak więcej na sprzedaży zarabiać. Poznasz skuteczne...

cena: 184,00  155,78 zł
do koszyka
Sprzedaż w gastronomii cz.1

Sprzedaż w gastronomii cz.1

Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać, ale przede wszystkim - jak więcej na sprzedaży zarabiać.  Poznasz skuteczne...

cena: 92,40  78,22 zł
do koszyka
Sprzedaż w gastronomii cz.2

Sprzedaż w gastronomii cz.2

Jeżeli chcesz, by twój lokal był dochodowym biznesem, koniecznie sięgnij po ten poradnik. Dowiesz się z niego nie tylko, jak więcej sprzedawać, ale przede wszystkim - jak więcej na sprzedaży zarabiać. Poznasz skuteczne techniki...

cena: 92,40  78,22 zł
do koszyka
Ciemna strona gastronomii

Ciemna strona gastronomii

Tak, to nieprzyjemny temat, ale mnie nie dotyczy. U mnie pracują tylko uczciwe osoby. Mam do nich zaufanie.Jesteś pewien, że problem kradzieży pracowniczej nie jest Twoim problemem?A czy zdarzają Ci się niezgodności sprzedaży z raportami...

cena: 67,20  56,90 zł
do koszyka
Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02

Procesy technologiczne w gastronomii ćw Kw. HGT.02

Procesy technologiczne w gastronomii. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 1Zeszyt ćwiczeń omawia różne rodzaje procesów technologicznych w gastronomii. Kładzie duży nacisk na zasady...

cena: 64,80 zł
do koszyka
Zbiór zadań z gastronomii WSiP

Zbiór zadań z gastronomii WSiP

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy...

cena: 60,70 zł
do koszyka
Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.

Podstawy gastronomii. Od żywności do turyst. kul.

Usługi gastronomiczne są ważną częścią sektora usług. Autorzy przedstawili m.in. krótką historię gastronomii, istotę gastronomii i usługi gastronomicznej, pojęcia stosowane w gastronomii, podstawowe wyposażenie placówki...

cena: 64,90  55,92 zł
do koszyka
Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

Działalność gospodarcza w gastronomii REA - WSiP

Podręcznik do nauki podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Niezbędny do opanowania umiejętności potrzebnych do...

cena: 67,80 zł
do koszyka
Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Język niemiecki zawodowy w gastronomii ćw.

Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii obejmuje następujące treści: zawody i czynności w branży gastronomicznej, produkty spożywcze i dania, procesy technologiczne, akcesoria i urządzenia gastronomiczne,...

cena: 60,70 zł
do koszyka
więcej...

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>