Do nauki zawodu
- Branża budowlana
- Branża ekonomiczna
- Branża elektroniczna, informatyczna i elektryczna
- Branża fryzjersko-kosmetyczna
- Branża gastronomiczna
- Branża górnicza
- Branża mechaniczna i samochodowa
- Branża rolnicza
- Efekty kształcenia wspólne dla wszystkich zawodów
- Ekonomia
- Handel
- Informatyka
- Logistyka
- Materiałoznawstwo
- Ochrona środowiska
- Zarządzanie
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została...
Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz pracownik obsługi hotelowej. Publikacja została...
Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Podr. cz.2 WSIP
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Autorzy wyczerpująco opisali kwestie dotyczące przestrzegania zasad...
Obsługa gości. Kwal. HGT.03. Zb. zad. WSIP
Zeszyt ćwiczeń skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa z zakresu kwalifikacji HGT.03 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).Zbiór zadań. Obsługa gości w obiekcie hotelarskim to idealna...
Obsługa informatyczna w hotelarstwie ćw REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum. Przedstawia podstawowe funkcje programów Office. Uczy technik pisania bezwzrokowego. Szczegółowo omawia program CHART i jego zastosowanie w hotelarstwie. Przystępnie...
Obsługa kelnerska Podr cz.1 REA
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia dotyczące: stanowiska pracy i systemów obsługi kelnerskiej; predyspozycji i...
Obsługa kelnerska Podr cz.2 REA-WSiP
Podręcznik przygotowany zgodnie z nową podstawą programową, przeznaczony do kształcenia w zawodzie kelner w zakresie kwalifikacji T.9.2 (Obsługiwanie gości). Omawia zagadnienia z zakresu:sztuki podawania potraw i napojów (bezalkoholowych i...
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez... cz.2
Obsługa klienta oraz rozliczanie imprez i usług turystycznych to najnowszy podręcznik dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik organizacji turystyki do kwalifikacji HGT.08. Podręcznik zostanie wydany w dwóch częściach i...
Obsługa klientów Podr. Prow. sprzedaży T.3 REA
Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Omawia szczegółowo metody prowadzenia sprzedaży....
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP
Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i...
Obsługa konsumenta ćw. REA
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta. ...
Obsługa ładunków w portach i terminalach.Zb.zad.
Zbiór zadań. Obsługa ładunków w portach i terminalach pozwala sprawdzić wiadomości i umiejętności z zakresu kwalifikacji AU.34 (Organizacja i prowadzenie prac związanych z przeładunkiem oraz magazynowaniem towarów i ładunkóww portach i...
Obsługa magazynów Kwal. SPL.01. cz.1
Podręcznik stanowi kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych dla zawodu technik logistyk i magazynier-logistyk do kształcenia w zakresie kwalifikacji SPL.01 (obsługa magazynów). Część pierwsza publikacji omawia treści...
Obsługa magazynów Kwal. SPL.01. cz.2
Nowy podręcznik to kompendium wiedzy na temat organizacji procesów magazynowych, opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik logistyk w zakresie kwalifikacji SPL.01 (Obsługa magazynów). Część druga publikacji...
Obsługa magazynów. Kwal. SPL.01. cz.2 WSIP
Podręcznik realizuje efekty kształcenia z zakresu kwalifikacji SPL.01. (Obsługa magazynów). Przedstawia między innymi takie zagadnienia, jak: organizacja produkcji, materiały i surowce w działalności produkcyjnej, jakość w produkcji, normy...