Twoja księgarnia

panel Klienta
panel Klienta ▼
Zaloguj się
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
Twój koszyk
Koszyk jest pusty, zapraszamy na zakupy w księgarni internetowej.
Twój koszyk (pusty)
znajdź!
nowości bestsellery promocje wyprzedaż
działy
Księgarnia Idena > Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA
Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA

rabat
4%

Technologia gastr. z towar.. 2 Konarzewska ZSZ REA

Małgorzata Konarzewska
Barbara Zielonka

Wydawca: REA
EAN: 9788371415418
Strony: 208, Format: 19x25 cm
Rok wydania: 2005, oprawa broszurowa
cena: 41,50  39,88 zł
powiadom mnie, kiedy pozycja pojawi się w sprzedaży
Przesyłka już od 7,99 zł
jeżeli planujesz zakup tego produktu w przyszłości > dodaj do schowka
> poleć znajomemu

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

Inne książki autora Małgorzata Konarzewska:
Podobne tytuły
Organizowanie sprzedaży. Towar jako prz. handlu 1

Organizowanie sprzedaży. Towar jako prz. handlu 1

Podręcznik do nauki zawodu sprzedawca i technik handlowiec realizujący treści z zakresu 1 części kwalifikacji A.18 (Prowadzenie sprzedaży). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności związanych z przyjmowaniem i dokumentowaniem dostaw towarów,...

cena: 52,60 zł
do koszyka
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2

Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1:...

cena: 23,00  22,73 zł
do koszyka
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.2 eMPi2 WZ

Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycznych z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem z zakresu zastosowania mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny oraz drobiu i ryb w technologii gastronomicznej, techniki...

cena: 23,00  22,73 zł
do koszyka
Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu

Kwalifikacja HAN.01 Towar jako przedmiot handlu

Podręcznik podzielony jest na trzy części. W części pierwszej OGÓLNA CHARAKTERYSTYKA TOWARÓW opisano: asortyment towarowy, jakość, magazynowanie, transport, opakowanie, oznakowanie i konserwację towarów. W części drugiej CHARAKTERYSTYKA...

cena: 39,00  38,57 zł
do koszyka
Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

Towar jako przedmiot handlu REA - WSiP

Podręcznik do nauki zawodów technik handlowiec i technik księgarstwa na poziomie technikum oraz sprzedawca na poziomie szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży).Dokładnie omawia towary żywnościowe, zwracając...

cena: 50,60 zł
do koszyka
Kubek Q 872 Past Elle Jakościowo dobry towar

Kubek Q 872 Past Elle Jakościowo dobry towar

Kubki Pastelle to jedna z kilku serii kubków Kukartka. Kubki są delikatne, eleganckie, mają smukły kształt, złote zdobiania i świetne teksty - a każdy opakowany jest w piękny złocony kartonik. Cechy szczególne: Typ produktu: kubek na...

cena: 32,80  29,99 zł
do koszyka
Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

Procesy tech. w gastr. Kwal. HGT.02 ćw cz.2

Książka obejmuje tematy dotyczące sporządzania zup, sosów gorących, ciast, potraw z mięs zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb, owoców morza, potraw półmięsnych, potraw wegetariańskich, zakąsek, deserów oraz napojów. Omawia...

cena: 65,80 zł
do koszyka
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.1

Specjalistki od żywienia i zdrowego trybu życia przedstawiają dokładną analizę składników odżywczych oraz normy i zalecenia dotyczące ich spożycia. Koncentrują się na problematyce zdrowia, omawiają różnorodne diety chroniące przed...

cena: 76,60 zł
do koszyka
Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

Organizacja żywienia i usł. gastr.Kwal.HGT.12.cz.2

Podręcznik przedstawia najnowsze trendy w usługach gastronomicznych. Pokazuje nowatorskie rozwiązania zarówno pod względem sztuki kulinarnej (kuchnia fusion, kuchnia molekularna), jak i świadczenia usług (bufety i przyjęcia tematyczne,...

cena: 76,60 zł
do koszyka
Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP

Obsługa klientów w gastr. Kwal. T.15.3 ćw REA-WSiP

Publikacja zawiera zadania i ćwiczenia skorelowane z podręcznikiem Usługi gastronomiczne, których zadaniem jest usystematyzowanie i utrwalenie wiedzy i umiejętności wchodzących w skład trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i...

cena: 65,80 zł
do koszyka
więcej...

Witaj na stronie księgarni internetowej Idena.pl! Otworzyliśmy ją przede wszystkim z miłości do literatury, którą chcemy się dzielić z innymi.


W naszej ofercie znajdziesz m.in. książki edukacyjne dla dzieci (bajki i baśnie). Dysponujemy także specjalistycznymi książkami logopedycznymi. Skorzystaj z wyszukiwarki – w kilka sekund otrzymasz interesujące Cię propozycje. Wystarczy dodać je do koszyka i czekać na paczkę!


Na Idena.pl ciekawe produkty dla siebie znajdą nastoletni pasjonaci sztuki. Proponujemy szeroki wybór kredek Maped i kredek świecowych Crayola.


Czytaj więcej ...

opracowanie Prekursor
>